REPREZENTACIJA REKLA ZBOGOM RUJEVICI? Hrvatska će protiv Slovačke zaigrati na ‘ljepšem’ travnjaku

U Rijeci sigurno neće biti sretni oduzimanjem domaćinstva, no promjena je ipak logična


Odlučujuća utakmica kvalifikacija za Euro između Hrvatske i Slovačke 16. studenog neće se igrati na Rujevici, već u Maksimiru!

Potvrdio je to izvor iz HNS-a za Večernji list. Sve bi trebalo biti službeno kroz koji dan, kada domaćinstvo utakmice u Maksimiru odobri UEFA.


U našem su Savezu uvjereni da bi to trebala biti formalnost, jer UEFA je već imala praksu odobravati tako nešto. Slovački navijači također neće imati ništa protiv, jer umjesto 400-tinjak ulaznica koje su im bile namijenjene za Rujevicu, sada će dobiti 1500-2000 karata.

Jedino što u Rijeci sigurno neće biti sretni oduzimanjem domaćinstva, no promjena je ipak logična. Maksimirski grijani travnjak najbolje reagira na niske temperature koje su moguće u studenom, a i logičnije je da odlučujuću utakmicu igramo pred 30-ak tisuća ljudi nego pred 8200 u Rijeci.

Rujevici je domaćinstvo dodijeljeno u trenucima kada se očekivalo da će Hrvatska potvrditi plasman na Euro prije posljednjeg kola, ali sada se to promijenilo, pa se zato mijenja i grad domaćin.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime