Joe Donor (49) svakako je rekorder u očinstvu sa 150-ero djece, a kaže kako je posljednja žena koja je došla kod njega kako bi zatrudnjela imala partnera koji je čekao u susjednoj sobi dok ne budu gotovi, piše 24 sata.

– Imam više djece nego neki sultani – hvali se Joe Donor, koji otkriva da čim čuje kucanje na svojim ulaznim vratima, otprilike zna što ga čeka.

Čeka ga gay par, dvije žene koje očajnički žele dijete, a Joe, kojeg su pronašle na Facebooku kako oglašava svoje usluge donora sperme, dobra je opcija.

Joe odvodi jednu od žena gore u svoju spavaću sobu, i unatoč činjenici da se nikad nisu prije sreli te da je njena partnerica udaljena svega nekoliko metara, upuštaju se u seks.

Pozdravio ih je sa svojom tradicionalnom rečenicom – ‘sretno i nadam se da ćete za oko dva tjedna imati dobre vijesti’.

– Bio je to PI (partial intercourse), objašnjavajući da djelomični snošaj sa ženama koje žele trudnoću ne uključuje ljubljenje i nježnosti. Osim toga, radim i NI (natural intercourse) odnosno prirodni odnos te AI (umjetni odnos).

Prirodni odnos je normalan seks kakav biste imali i u ljubavnoj vezi, dok onaj umjetni uključuje špricu za punjenje purice. To je kućansko pomagalo za inseminaciju – u njega se stavi sperma i potom na taj način injektira u vaginu. Svoju spermu šalje i poštom.

– Velik broj ljudi želi dobiti dijete na staromodan način, zbog čega radim provjere na spolne bolesti minimalno jednom godišnje – kaže Joe.

Istodobno, ne traži medicinske kartone svojih partnerica, jer vjeruje kako želja za trudnoćom ipak zahtijeva određenu zrelost i odgovornost.

Kaže kako je posljednji seks za začeće bio prije dvije večeri, a dok govori o tome iznenađujuće je skroman.

– Vjerojatno sam se seksao puno više nego prosječan čovjek, no nisam rock zvijezda – šali se on.

Joe je samac te koristi pseudonim, a otkriva da ima 150-ero djece diljem svijeta.

I u karanteni ‘radio djecu’

Čak je i za vrijeme karantene zbog korona virusa Joe ‘oplodio’ pet žena. Kaže kako neke od njih navode njegovo ime na rodnom listu djeteta, no to je rijetko.

– Ne bih imao ništa protiv da me netko od te djece zove ‘tata’, ali zapravo ih rijetko viđam iako nose moj DNK. Ako mi parovi pošalju sliku djeteta, to je super. Ako me zablokiraju i žele zaboraviti moje postojanje, i to je OK, ostavljam tu odluku na ženama – priznaje.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime