REKORDNA POSJEĆENOST U srpnju je naš portal posjetilo preko milijun i 600 tisuća posjetitelja. Oglašavajte se povoljno!

Sve informacije oko oglašavanja na našem portalu možete dobiti na marketing@dalmacijadanas.hr ili na 095 810 8000

Naš portal iz mjeseca u mjesec bilježi sve bolje podatke posjećenosti. Srpanj za nama bio je uvjerljivo najposjećeniji mjesec na portalu od njegova pokretanja. Prema portalskoj statistici, u lipnju smo zabilježili 1 687 324 posjeta, što je 282-postotni porast posjećenosti u odnosu na lipanj.


Posjećenost portala posljednja 4 mjeseca

Najposjećeniji dan je bio 18. srpnja kad smo zabilježili rekordnu dnevnu posjećenost od čak 229.647 ulaza. Dnevna posjećenost tri dana za redom nam je bila iznad 200.000 ulaza.

Drago nam je da je portal u kratko vrijeme postao čitan medij na području Dalmacije, a osobito na području Splita, srednjodalmatinskih otoka i Dalmatinske zagore.

Povoljni paketi oglašavanja

Marketing našeg portala pripremio je povoljne pakete oglašavanja i pristupačne cijene PR članaka. Za više informacija javite nam se na marketing@dalmacijadanas.hr ili na 095 810 8000.

Interaktivnost

Malu i složnu redakciju čini 5 ljudi u sastavu: Ivana Perković, Tea Bašić, Miroslav Lelas, Krešimir Milić i Rade Popadić. Ne smijemo zaboraviti i našu sjajnu tehničku službu koja je zadužena za stabilnost portala. Dio Dalmacija Danas tima čine i naši stalni suradnici, kolumnisti, fotografi i Vi, dragi naši čitatelji, koji sve češće komunicirate s nama putem Facebook stranice ili e-maila info@dalmacijadanas.hr .

Iako nam je redakcija smještena u Splitu, a vijesti iz Splita su u fokusu našeg interesa, dajemo sve od sebe da pratimo vijesti iz svih krajeva Dalmacije, a osobito iz Zagore i s otoka, područja za koja smatramo da su nepravedno nedovoljno medijski pokrivena.


Ohrabruje nas da smo u ovako kratko vrijeme ostvarili spomenute brojke čitanosti, a do nas stiže sve više pohvala da smo prvi izbor kada su u pitanju vijesti iz Splita i ostatka Dalmacije. Od nas možete očekivati još bolje i još više u (skoroj) budućnosti!Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0