REKONSTRUKCIJA NA POLJUDU Na pomoćni teren postavlja se trava s glavnog terena

Glavni travnjak će na red za rekonstrukciju doći odmah nakon Ultre

Posljednjih nekoliko godina vidljivi su određeni iskoraci u radu Hajduka. Dok na poslovnom planu klub raste iz dana u dan, na rezultatskom još uvijek “šteka” prva momčad dok je u ostalim kategorijama, poput B momčadi koja je ostvarila ulazak u viši rang, a na istom putu su i juniori.


Kako smo spomenuli poslovni dio “priče”, važno je napomenuti da se u proteklih dvije godine najviše uložilo u infrastrukturu. Tako je nakon drenaže na glavnom travnjaku, svlačionica, i ostalog na red došao i pomoćni travnjak. Na dijelu s umjetnom travom već je promijenjen travnjak s umjetnom travom novije generacije (FIFA quality pro licenca), a prije nekoliko dana počeli su radovi i na pomoćnom terenu s pravom travom. Kako doznajemo, na mjesto stare trave dolazi trava s glavnog terena. Nije još poznato do kada će trajati rekonstrukcija pomoćnog travnjaka.

Glavni travnjak će na red za rekonstrukciju doći odmah nakon Ultre, zbog koje je poljudski travnjak već dugi niz godina ispaštao. Dio trenutne rekonstrukcije možete pogledati u fotogaleriji.

 

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0