U polivalentnoj dvorani ŠC “Bazeni Poljud”, u organizaciji hrvačkoga kluba Split, održano je regionalno prvenstvo u hrvanju grčko-rimskim načinom, slobodnim načinom te u hrvanju za žene.

Ukupno je nastupilo 130 natjecatelja iz 6 hrvačkih klubova. Uz prošlogodišnje sudionike HK Šibenik, HK Zadar, HK Gospić, ŽHK Pujanke i HK Split ove godine natjecanju se pridružio i HK Istarski Borac iz Pule. Borbe su bile zanimljive i neizvjesne, razna bacanja i obaranja te kontranapadi naših mladih hrvača dali su dozu atraktivnosti natjecanju. Niti druženja nije nedostajalo.

Između borbi igrale su se razne igre kod najmlađih dok su stariji razmjenjivali svoja hrvačka znanja i iskustva. Na tribinama se okupilo stotinjak gledatelja koji su upotpunili natjecateljski ambijent. Hrvački klub Split ostvario je ovom prilikom hvale vrijedan rezultat osvojivši ukupno 8 prvih mjesta, 6 drugih mjesta te 10 trećih mjesta.

Tekuća godina za HK Split bila je jedna od uspješnijih u zadnjih 20-ak godina po pitanju rezultata, ali ono najvažnije, uspješna je pogotovo jer je uz školu hrvanja u ŠC „Bazeni Poljud“ pokrenuta i škola hrvanja u OŠ „Žnjan – Pazdigrad“. Cilj vodstva klub je i dalje omasovljavati hrvanje u Splitu te prikupljati što više djece i poticati ih na bavljenje sportom.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime