Ravnatelj zagrebačkog Zavoda za hitnu medicinu Žarko Rašić demantirao je izjave očevidaca da Hitna pomoć nije stigla 20-ak minuta nakon poziva.

Kaže da je vozilo zagrebačke hitne službe stiglo na Markov trg za manje od 10 minuta od dojave, ali da je ranjenog policajca do bolnice prevezlo sanitetsko vozilo Krapinsko-zagorske županije jer se, iako slučajno, odmah našlo na Markovu trgu, donosi HRT.

– 20-tak metara daleko od Markova trga je mahao prvi policajac, drugi je odmah dotrčao do mene i molio da pomognem, rekao sam kako nemam medicinsko osoblje oni su rekli nema veze dođi i pomozi čovjeku kako god možeš i znaš, kazao je Dubravko Dugorepec, vozač sanitetskog prijevoza KZŽ-a.

– Zaprimili smo poziv u 8.12, poziv je došao od strane policije. Tim T1 koji sačinjava liječnik, medicinski tehničar i vozač isti tren je upućen iz Heinzlove iz središta za Hitnu medicinu i za manje od 10 minuta je došao na mjesto događaja i postupali su prema uputama policijskog službenika, kazao je Žarko Rašić, ravnatelj zagrebačkog Zavoda za hitnu medicinu.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime