Ravnatelj KBC-a Split zahvalio osoblju: Zahvaljujući vašoj solidarnosti prikupljeno je 279.187 kn donacija

Novac ide za potresom pogođena područja


Julije Meštrović

Ravnatelj splitske bolnice dr. Julije Meštrović zahvalio se svome osoblju koje je prikupilo 279.187 kn donacija za sanaciju štete na potresom stradalom području Banovine.


Evo što im je napisao.

“Dragi zaposlenici KBC Split,

Zahvaljujući vašoj solidarnosti prikupljeno je 279.187 kn donacija za sanaciju štete na potresom stradalom području Banovine.
Mnogi su naši sugrađani ostali bez vlastitih domova, radnih mjesta, škola, vrtića i zdravstvenih ustanova.
Svi smo mi u Hrvatskoj pozvani dati svoj doprinos kako bi se život na nastradalim područjima naše domovine obnovio i sačuvao. Naša bolnica redovito prima donacije zahvaljujući kojima stalno unaprjeđujemo kvalitetu našeg rada.
Osobito nam je značila pomoć za vrijeme pandemije COVID-19, kad su brojne tvrtke i pojedinci prepoznali važnost naše ustanove, kao i naše potrebe. Naš poziv je briga za druge, a u posljednjih devet mjeseci koliko traje borba s pandemijom, ulažete nezapamćene napore štiteći zdravlje i živote naših sugrađana. Uza sve izazove i teškoće s kojima se svakodnevno nosimo u svom radu, ovim ste činom još jednom pokazali osjećaj solidarnosti i odgovornost za one među nama koji su u većoj potrebi.

Hvala vam na tome.”

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
4
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime