Klapa Rišpet, jedna od naših najpopularnijih klapa, rasprodala je svoj prvi veliki zagrebački koncert, u dvorani Vatroslav Lisinski, 26. veljače, te je radi iznimno velikog interesa publike zakazan još jedan koncert 27. veljače. Svi ljubitelji klapske pjesme imat će priliku uživati u prekrasnim večerima za pamćenje, prepunim emocija i dalmatinske glazbe.

Neke od njihovih najpoznatijih pjesama kao što su ‘Kad je pošla ća’, ‘Šta mi ljube oćeš kazat’, ‘Fališ mi’, ‘Prsti zapleteni’, ‘Samo njoj ću pivat’, ‘Šapnut ću ti tajnu’, samo su neke od skladbi uz koje su se rodile mnoge ljubavi, uz koje su se otplesali prvi plesovi, stvorila prijateljstva i najljepše uspomene.

Na pozornici Lisinskog, klapi Rišpet pridružit će se i gosti koji će svojim nastupima također uveličati ovu, već ionako divnu manifestaciju za koju se neprestano traži ulaznica više. Ovaj klapski koncert godine je nešto što se ne propušta jer nije događaj koji se može vidjeti svaki dan. Spoj Dalmacije, temperamenta, najljepših stihova, daška juga i bure, mora, ljubavi, sve će se to moći osjetiti u srcu Zagreba.

Klapa Rišpet osvojila je i Splitski festival 2013. godine s pjesmom ‘Ćaća’, te su nagradom Cesarica u kategoriji ‘Hit godine klapske glazbe’ za pjesmu ‘Reći ćeš mi fala’ pobijedili 2017. godine, a u istoj kategoriji pobjedu su odnijeli i ove godine s pjesmom ‘Šta mi ljube oćeš kazat’.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime