Ivan Rakitić ponovno dolazi s osmijehom na treninge Barcelone. Bio je željan igre više nego ikada, a Valverde mu je konačno pružio kontinuitet utakmica. To mu je, naravno, popravilo raspoloženje, jer ”Raketa” više od svega želi ostati na Camp Nou i smatra da je još puno toga pred njim.

Barcelona je u ovim trenucima jedina Rakitićeva okupacija, ali Europsko prvenstvo se bliži i brzo će doći novi nastupi za reprezentaciju koja se proslavila srebrom u Rusiji.

– Euro neće biti lagan ni ugodan. Malo je čudno da su neke reprezentacije domaćini u sve tri utakmice u skupini, kao što je kod nas slučaj s Engleskom. Ne razumijem taj sustav natjecanja. No što se može, poštivat ćemo pravila kakva jesu i boriti se. Siguran sam da ćemo na Euru biti spremni – izjavio je veznjak Barcelone u intervjuu za Sportske novosti.

Međutim, jedno od pitanja je bilo koliko dugo ćemo još gledati Rakitića među Vatrenima, odnosno je li moguće da mu to bude zadnje natjecanje.

– Je, moguće je. Budimo realni, to je sasvim jasno. Vidjet ćemo što i kako, prije svega kakve će ideje imati izbornik. S njim već neko vrijeme nisam razgovarao, nije me ni zvao, ni došao u posjet – kazao je Rakitić te nastavio:

”Razmotrit ćemo što je najbolje, ne samo za mene nego i za cijelu reprezentaciju. Rekao sam da bih za mlade igrače dao sve što treba. Najvažnija je dobrobit Hrvatske, ostalo ćemo riješiti. Polako. Nije bitno što želim ja, nego što je najbolje za sve nas”, zaključio je.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime