RADOVI NA BAČVICAMA Započela sanacija dijela Viške ulice: “Gradske službe nas ignoriraju, stalno ukazujemo na probleme u kotaru”

"Hitna i bitna nam je sanacija ulica" - kazao nam je predsjednik GK Bačvice Tomislav Zaninović


U splitskom kvartu Bačvice započela je sanacija Viške ulice na raskrižju s Gupčevom ulicom.


– Asfaltno stanje cijele Viške ulice je u katastrofalnom stanju, a radi se o izuzetno prometnoj ulici pogotovo u ljetnim mjesecima. Isto tako cesta u ulici Put Firula zahtjeva hitnu sanaciju i rekonstrukciju, a slično je i s Hektorovićevom ulicomi Gospinicom. Moram posebno naglasiti da je stanje nogostupa u Viškoj ulici alarmantno – opisuje nam predsjednik GK Bačvice Tomislav Zaninović.

“Hitna i bitna nam je sanacija ulica”

Upozorava nas na činjenicu da na tom dijelu prometnice svakodnevno prolaze djeca od kuće do škole te da je zbog toga sanacija hitna i bitna. Naglasio je da će se javiti Gradu, jer se nogostup u Viškoj mora obnoviti što je moguće prije.

– Kameni blok uzdignut je pola metra. Ovo je sramotno – oštar je Zaninović.

Kazuje nam da su ipak nešto postigli, ali kako je ranije naglasio, to nije rješenje svih njihovih problema.

– Kako sam već naglasio i više puta sam pisao gradu. Nadamo se da će se nastaviti radovi prema ulici Put Firula gdje je prometnica i nogostup u katastrofalnom stanju. Više godina smo pisali gradskim službama o katastrofalnom stanju ne samo Viške ulice, nego više manje svih frekventnijih kotarskih ulica, ali nailazili smo na muk od strane istih – rekao nam je predsjednik GK Bačvice Tomislav Zaninović.“Nastavit ćemo pisati gradskim službama”

Osim toga rekao nam je da će kao predsjednik GK danas ponovno poslati dopis gradskim službama jer samo sanacija ovog dijela Viške ulice nije dovoljna. Kvartovske prometnice zahtijevaju nužne obnove, naglasio nam je.

– Danas ću poslati dopis Gradu. Očekujem da se nogostup od raskrižja Viške i Gupčeve prema glavnom ulazu u školu Pojišan riješi. On je u užasnom stanju, a tu svakodnevno prolaze stotine djece – zaključuje Zaninović.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
3
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime