Kolinda Grabar-Kitarović je javno zahvalila Zlatku Daliću na podršsci te poručila da će hrvatskom narodu uskoro pokloniti još jednu pobjedu.
Predsjednica je na svom Facebook profilu odgovorila i na podršku Zdravka Marića.

– Zdravko, hvala ti.

U nedjelju biramo snažnu i ponosnu Hrvatsku, Hrvatsku koja živi i stvara, a ne povratak u ponor nesposobnosti, duga, poreza, apatije i beznađa!

Kolinda je Silvestrovo provela u Zagorju volontirajući u kuhinji za beskućnike te je uputila građanima novogodišnje želje.

– U 2020. snažnije brinimo jedni o drugima

Ljudski je ne slagati se, ljudski je različito misliti, ali je itekako ljudski pomoći i pomagati. Oko temeljnih vrijednosti te kada nam je bilo najteže uvijek smo se kao narod znali okupiti.

Solidarnost je jedna od tih temeljnih vrijednosti.

Pomoći bolesnome, siromašnome, starome – mora uvijek i svugdje biti naša dužnost, a ne izbor.

Čuvajmo naše obitelji, čuvajmo dostojanstvo svakog ljudskog bića jer će tako i svatko od nas biti barem malo bolji. A Hrvatska? Ona je onoliko snažna koliko je snažan njezin najranjiviji pojedinac. Pomažući drugome – jačamo društveno tkivo, jačamo jedni druge.

Jer samo zajedno rastemo, a razdvojeni uvijek padamo.

Vama i vašim najmilijima želim sretnu 2020., snage, razboritosti i zdravlja da ostvarite ono što želite i zaslužujete- objavila je na svom Facebook profilu.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime