Pupovac najavio: “Uskoro ću se očitovati o Oluji i Domovinskom ratu”

"Što se tiče naše reakcije na sve što se događa u Vukovaru i oko pitanja za ratne zločine i oko pitanja prava manjina - uskoro će biti naša reakcija"

SDSS-ov saborski zastupnik Milorad Pupovac odbio je novinarima komentirati zahtjeve braniteljskih udruga da se očituje o Oluji i Domovinskom ratu, ali je najavio da će reagirati “uskoro”, piše HRT.


“Što se tiče naše reakcije na sve što se događa u Vukovaru i oko pitanja za ratne zločine i oko pitanja prava manjina – uskoro će biti naša reakcija”, rekao je kratko Milorad Pupovac, nakon okruglog stola GONG-a u Novinarskom domu. Na novinarsko pitanje misli li da je to pritisak na srpsku zajednicu, Pupovac je uzvratio: “Ako pitate Kineze, oni će vam reći da nije na njih!”.

Braniteljske udruge zatražile su od Pupovca, partnera u HDZ-ovoj vladajućoj koaliciji da se, zbog odlaska u Bačku Palanku i izjava srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića 5. kolovoza, da se očituje o Domovinskom ratu i Oluji. Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava za 13. listopada najavio je prosvjed zbog neučinkovitog procesuiranja ratnih zločina.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime