Puljak: “Ponovo se ratuje GUP-om i to na posljednjoj sjednici u ovom sazivu splitskog gradskog vijeća”

- Splitu treba potpuno novi GUP, na temelju strategije razvoja grada - poručila je Puljak

Marijana Puljak

Marijana Puljak, čelnica stranke Centar, objavila je statu na Facebooku u kojem se osvrnula na odnose HDZ-a i HGS-a, s posebnim naglaskom na GUP.


Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

“HDZ i HGS više u ljubavi nisu. No, samo privremeno, cirkus u svrhu predizborne kampanje u kojoj glume da nisu i neće nikad više zajedno. Ponovo se ratuje GUP-om i to na posljednjoj sjednici u ovom sazivu splitskog gradskog vijeća.
Splitu treba potpuno novi GUP, na temelju strategije razvoja grada. No, dok se strategija ne donese i krene u izradu sasvim novog GUP-a, sa svim novim datostima i vizijama, potrebno je u što hitnije sanirati postojeći, uskladiti ga sa zakonom, osvježiti po pitanju poznatih nedostataka te omogućiti pokretanje nekih projekata koji su trenutno na čekanju, kao što su javne garaže. Isto tako je potrebno, radi dodatne zaštite Marjana, izmijeniti PPUG, Prostorni plan uređenja grada Splita. Izmjene su pripremljene u suradnji s Društvo arhitekata Splita, što je dodatno jamstvo u smislu objektivne nužnosti istih, i zato ih valja usvojiti. <Centar za Split>”

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
1
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime