Pucnjava u Sesvetama, policija na terenu. Uhićen sin generala Koradea

Mario Korade inače je dobro poznat policiji. Nedavno je izašao iz zatvora u Glini


Kako doznaje Dnevnik.hr, policija je zbog pucnjave u Sesvetama privela Marija Koradea, sina pokojnog generala Ivana.


U Ulici Ljudevita Posavskog, kod Millenium centra koji je prije nekoliko godina gotovo u potpunosti izgorio u požaru, večeras je došlo do pucnjave, a trenutno nema informacija o žrtvama.

U policiji su potvrdili kako je do pucnjave došlo u Ulici Ljudevita Posavskog te da je uhićen 30-godišnji muškarac, a trenutno se utvrđuju sve okolnosti događaja.

“Dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja smo zaprimili nešto iza 16 sati. Brzom intervencijom policijskih službenika, osoba koja se dovodi u svezu s ovim slučajem je uhićena. Pucnjava se dogodila u Ulici Ljudevita Posavskog, a za sada nemamo informacija o ranjenim ili ozlijeđenim osobama. Kriminalističko istraživanje je u tijeku”, kazali su iz policije.

Nedavno izašao iz zatvora

Mario Korade inače je dobro poznat policiji. Nedavno je izašao iz zatvora u Glini.

2016. godine osuđen je na 2 godine i 2 mjeseca zatvora zbog prijetnje i protupravnog oduzimanja slobode, iznude te sprečavanja dokazivanja. Prema optužnici, Korade je u siječnju 2015. napao i lišio slobode dvojicu braće te njihovog susjeda  koji su u blizini njegovog imanja u Velikoj Veternički sjekli stabla. Korade ih je navodno i tukao i prijetio pištoljem.

Još 2009. bio je osuđen na 20 dana zatvora, uvjetno na godinu dana, zbog prijetnji nevjenčanoj supruzi i njezinoj majci.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime