PRVA PRVENSTVENA NA POLJUDU Hajduk dočekuje Slaven Belupo

Bijeli igraju večeras u 21 sat s "farmaceutima"

Hajduk će danas, nakon 4. kola, dočekati Slaven Belupo na prvenstvenoj premijeri na Poljudu u 5. kolu HT 1. HNL. Bijeli čekaju “farmaceute” nakon teškog poraza na Maksimiru, nakon kojeg su ostali sudački repovi.


Carrillo će na raspolaganju imati ovih 18 igrača: 2 Gustavo Carbonieri, 4 Petar Bosančić, 5 Hamza Barry, 8 Nikola Vlašić, 11 Franck Ohandza, 13 Ivo Grbić, 14 Josip Radošević, 17 Josip Juranović, 18 Zvonimir Kožulj, 21 Ivan Pešić, 22 Ahmed Said Said, 23 Zoran Nižić, 25 Karlo Letica, 26 Toma Bašić, 29 Edin Šehić, 31 André Fomitschow, 47 Robert Jandrek i 90 Savvas Gentsoglou.

U ovom dvoboju ne može računati na Futacsa, kojeg čeka rehabilitacija od 6 mjeseci nakon ozljede koljena. Također zbog lakših ozljeda i odmora izostat će Erceg, Bašić, Lopez, Pešić i Tudor.

Djelitelj pravde u susretu protiv ”farmaceuta” bit će zagrebački sudac Dalibor Mlakar. Njegovi pomoćnici Ivica Modrić i Krunoslav Ambrinac, također dolaze iz glavnog grada Hrvatske, jednako kao i četvrti sudac Fran Jović. Delegat utakmice Davor Ivić i kontrolor suđenja Dušan Kukić dolaze iz Siska.

Utakmica se igra večeras u 21 sat, a s obzirom na navalu na karte za Everton, nadamo se da će barem pola tih zainteresiranih doći i večeras na utakmicu.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0