Prošlo osam dana od nestanka Živka Ražnjevića: “Ne želimo ni pomišljati da Žiga nije živ”

Potraga je započela prijepodne kod starog igrališta NK Polača i trajala je nekoliko sati, tragači su bili znojni i prašnjavi ali nisu odustajali od potrage

Osam dana je prošlo od nestanka Živka Ražnjevića (59) iz Polače zvanog Žiga, a potraga za nestalim lovcem se proširila i na sjeveroistok, do Raštevića i Jagodnje, piše Zadarski list.


– Molimo se i nadamo. Živka ćemo tražiti sve dok ga ne nađemo, moramo ga naći – kazao je Adam Ražnjević, njegov stariji brat.

Potraga je započela prijepodne kod starog igrališta NK Polača i trajala je nekoliko sati, tragači su bili znojni i prašnjavi ali nisu odustajali od potrage. U potrazi je sudjelovao i novinar Zadarskog lista.

– Vjerujem da mi je brat Žiga živ i zdrav i da će se pojaviti svakog trena, drugačije ne želim uopće pomišljati – govori 65-godišnji Adam.

Jučer je u potrazi sudjelovalo šest pripadnika Interventne jedinice PU zadarske, šest pripadnika Policijske postaje Benkovac te oko 20 mještana, uglavnom članova DVD Polača i lovci.

– Pretraživala se velika sjeveroistočna površina, ovdašnje jaruge, Gaj prema Rašteviću te iznad Polače prema Jagodnji i dječjeg vrtića u izgradnji – govore policajci iz Benkovca.


Dosadašnja pretraživanja Nadinskog blata, Liškog polja i Vlačina, u kojim su sudjelovali policajci, pripadnici HGSS-a iz Zadra i Šibenika s dva potražna psa te oko 100 mještana, nažalost, nisu dala nikakve rezultate.

– Gdje je minsko sumnjivo minsko polje pretraživali smo pomoću kamere i drona, nažalost ništa. Potragu ćemo proširiti i na zapuštene i napuštene kuću u okolnim naseljima, rekao je Zvonimir Ražnjević – nećak nestalog Žige. 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
0
Molim?
0