Promocija knjige Dnevnik 4. A Magdalene Mrčela: Tinejdžerski roman koji će ogoliti odnose učenika i profesora

Roman je napisan na temelju profesorskih i učeničkih iskustava s mnogim problemima današnjice koji se sustavno tabuiziraju


Gradska knjižnica Marka Marulića u petak će u 19 sati upriličiti promociju romana „Dnevnik 4. A“ profesorice Magdalene Mrčela. Roman je napisan na temelju profesorskih i učeničkih iskustava s mnogim problemima današnjice koji se sustavno tabuiziraju: mentalno zdravlje, zloupotreba alkohola i droga, depresija i suicidalnost, nerazumijevanje autoriteta, brkanje zaljubljenosti i ljubavi te kompleksnost odnosa učenika i profesora. Naziv romana posveta je autoričinu bivšem razredu.


O knjizi će govoriti autorica, urednica Snježana Babić-Višnjić te učenici II. gimnazije koji su ujedno i moderatori susreta. „Dnevnik 4. A“ svojevrstan je nastavak autoričine tematizacije problema djece i mladih, koji su središte i njezina nagrađenog prvijenca „Kako je Flegmarin postao kapetan“. Zainteresirani će čitatelji moći nabaviti obje knjige, a mi se nadamo velikom odazivu svih ljubitelja suvremene književnosti za djecu i mlade.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime