PROMJENE U SPLITSKOM VIJEĆU Vraća se kritičar Marijane Puljak: “Ostavljanje mandata “Centru” bila bi prevara birača”

Aktiviranjem svog mandata, mjesto u Vijeću gubi Uvodić


Renato Čupić vraća se u splitsko Gradsko vijeće!


Čupić je 2017. godine izabran u splitski sabor na listi stranke Pametno, a svoj mandat je stavio u stanje mirovanja 9. listopada 2018. godine, kada ga je zamijenio Nenad Uvodić.

Promjene u stranci Pametno: Renato Čupić više nije gradski vijećnik

Naravno, aktiviranjem svog mandata, mjesto u Vijeću gubi Uvodić.– Napuštanjem stranke “Pametno”, i odlaskom u stranku “Centar”, mandati koji su osvojeni na lokalnim izborima u Splitu i Splitsko-dalmatinskoj županiji 2017. godine, ne pripadaju novoj stranci “Centar”. Tako je nedavno odlučila splitska skupština stranke “Pametno”, koja je 2/3 većinom rekla “NE” silovanju Statuta i takvom spajanju. Splitska skupština je 2017. bila predlagatelj programa i lista, a i temelj tadašnje cijele stranke. Ostavljanje mandata “Centru” bila bi prevara birača koji 2017. nisu glasali ni za Ivicu Relkovića ni za Daliju Orešković.

Njima svakako želim puno sreće u daljnjem političkom radu i da se svojim radom i iskrenošću prema biračima, izbore za nove mandate. Time je, odlukom splitske skupštine, vraćen i moj mandat u Gradskom vijeću, koji po Zakonu postaje aktivan 8 dana od današnjeg dana – poručio je Čupić, koji je inače jedan od najvećih kritičara Marijane i Ivice Puljka.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
7
Haha
1
Hagić
2
Hmmm
2
Plač
0
Grrr
2
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime