Jutros je na našem portalu objavljen članak o stanju autobusa tvrtke Promet Split gdje se na fotografijama čitatelja moglo vidjeti kako je sjedište za vozače namješteno kamenjem.

VEZANI SADRŽAJ:
– Samo u Splitu: Vozač autobusa visinu sjedala namješta gredama i stijenama!

O slučaju su se oglasili iz tvrtke Promet d.o.o., a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti i autentično:

Povodom objavljivanja članka jutros na Vašem portalu pod nazivom „Samo u Splitu: Vozač autobusa visinu sjedala namješta gredama i stijenama!“ kao i fotografije sjedišta autobusa u našem vlasništvu, obavili smo internu istragu kako bi utvrdili počinitelja te istog sankcionirali na primjeren način.

Nakon promptne reakcije uprave povodom objavljenog slučaja sa sjedištem za vozača, te obavljenih razgovora s vozačima i odgovornim osobama, kao i uvida u stanje sjedišta u autobusu koje je potpuno ispravno, ustanovili smo da se radi o namjernoj manipulaciji i podmetanju u sramotnom cilju kompromitiranja tvrtke Promet i cijele uprave, kako bi se u javnosti stvorio utisak o neodgovornom ponašanju i poslovanju Promet d.o.o.

Naglašavamo, strogo je zabranjena bilo kakva improvizacija prilikom tehničkog održavanja autobusa, a posebno ako na bilo koji način može utjecati na sigurno prometovanje autobusa ili sigurnost putnika u autobusu.

Kao i do sada, Promet d.o.o. poduzima sve aktivnosti u cilju sigurnog prometovanja naših autobusa, te najoštrije osuđuje bilo kakvo neprimjereno ponašanje naših zaposlenika u svakodnevnom radu s korisnicima naših usluga.

Svakodnevno sigurno prometovanje naših autobusa područjem Splitsko-dalmatinske županije kao i širom cijele Hrvatske, zorno svjedoči o osposobljenosti naših vozača kao i službe održavanja.

Svim korisnicima naših usluga jamčimo siguran prijevoz u našim autobusima, a najavljenom nabavkom 52 nova autobusa krajem ove godine, očekujemo i podizanje kvalitete prijevozne usluge na višu razinu.1 KOMENTAR

  1. Radi se o firmi koja je totalno neprofitabilna, na grbači grada, a autobusi istrošeni, stari, demolirani… A tek mreža linija i vozni red, neki djelovi grada pre loše pokriveni, karte pre skupe, zastarijela tehnologija itd. I onda uz to sve se nađe neodgojema mularija kojoj se ne može /ne želi/ne zna stati na kraj, pola busa porazbijaju i zapale i nikom ništa. Nikakvog reda!! Split skoro najgori u svemu!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime