PROJEKT VRIJEDAN PREKO 2,5 MILIJUNA KUNA Energetska obnova PP Sinj na zadovoljstvo žitelja Cetinskog kraja

Projekt energetske obnove PP Sinj prihvaćen je u “Programu energetske obnove i korištenja obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora za razdoblje 2018-2020”


Danas, 16. prosinca  gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac u svom uredu održala je koordinacijski sastanak na kojem su nazočili gradonačelnik Grada Trilja Ivan Šipić, gradonačelnik Grada Vrlike Jure Plazonić i načelnik Općine Otok Dušan Đula, te predstavnici policije; načelnik Sektora pravnih, financijskih i tehničkih poslova u Policijskoj upravi splitsko – dalmatinskoj Nediljko Garac i načelnik PP Sinj Mislav Filipović – Grčić.


Sastanak se odnosio na temu projekta energetske obnove zgrade PP Sinj, čija vrijednost radova iznosi više od 2,5 milijuna kuna. Projekt energetske obnove PP Sinj prihvaćen je u “Programu energetske obnove i korištenja obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora za razdoblje 2018-2020” koji se provodi putem Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja.

Sudionici sastanka su dogovorili zajedničko participiranje svih jedinica lokalne samouprave u sufinanciranju obnove zgrade PP Sinj, na zadovoljstvo žitelja cijelog Cetinskog kraja.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime