U Šibeniku će sutra biti službeno predstavljen projekt “Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture – Adriatic Business Centre (ABC)”.

Radi se o projektu ukupne vrijednosti 20 milijuna kuna koji se u stopostotnom iznosu financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a kojim će se obnoviti poslovna zgrada s vanjskim prostorom na prostoru bivše tvornice TLM-a.

Zgrada ukupne površine od 1.700 m2 projektom će biti prenamijenjena u moderni poslovni centar u kojem će se i poduzetnicima i regionalnim dionicima (gradovima i općinama) pružati usluge korištenja i najma prostora te usluge informiranja, edukacije i savjetovanja u svim fazama poslovanja te pripreme i provedbe projekata.

Poseban naglasak biti će stavljen na aktivnosti podrške privlačenja investicija te brendiranje i marketinško pozicioniranje poduzetnika, kao i gradova i općina u Šibensko-kninskoj županiji.

Adriatic Business Centre-ABC će sadržavati 30 potpuno opremljenih ureda, 4 studija za audiovizualnu i post produkciju, dizajn i marketing, zajednički radni prostor za oko 50-ak poduzetnika, te multifunkcionalnu dvoranu za različite tipove događanja.

Projekt provodi Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije s partnerima: Šibensko-kninskom županijom; Razvojnom agencijom Istarske županije – IDA d.o.o.; Znanstveno-tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci – STEP RI d.o.o. te suradnicima: HGK Šibenik i Split, Veleučilištem u Šibeniku i svim gradovima Šibensko-kninske županije.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0