Produžena uspješna suradnja Hajduka i restorana Zrno Soli: “Čast nam je biti službeni Hajdukov restoran”

Ovaj luksuzni restoran smješten je u splitskoj ACI marini s pogledom na more, Split i njegovu rivu produžio je sponzorsku suradnju s Hajdukom

U ponedjeljak je na Poljudu produžen sponzorski ugovor sa službenim restoranom HNK Hajduk – Zrnom Soli. Potpisivanju ugovora prisustvovali su Ivan Kos, predsjednik Uprave HNK Hajduk i Ivo Vrdoljak, vlasnik restorana Zrno Soli.


Ovaj luksuzni restoran smješten je u splitskoj ACI marini s pogledom na more, Split i njegovu rivu.

Zrno Soli poslužuje jednostavna jela karakteristična za Dalmaciju, pripremljena na maštovit, kreativan i kvalitetan način koristeći se uvijek svježim namirnicama. Već godinu dana ovaj restoran se nalazi u našoj obitelji sponzora i partnera kao službeni restoran HNK Hajduk.

– Ovo je nastavak vrlo uspješne suradnje koja je počela lani, na obostrano zadovoljstvo. Uopće nije bilo upitno hoćemo li nastaviti suradnju jer je ovo za nas najdraža moguća suradnja. Nastavljamo istim putem. Slikovito kažemo da nastavljamo novim Michelin gumama jer od nedavno s ponosom možemo istaknuti da imamo preporuku Michelina, najcjenjenijeg gastro vodiča za restorane, odnosno dio smo obitelji Michelin Guide Croatia 2018. – kazao nam je Ivo Vrdoljak, vlasnik restorana Zrno Soli.

Uprava i igrači Hajduka u restoranu često borave i službeno i privatno.– Hajduk nas je odabrao za svoj službeni restoran. To znači da se za njih svi bitno gastro događaji događaju u našem restoranu. Ako zatreba nešto drugdje organizirati, onda naša catering služba to uspješno odradi. Radost oko ovog ugovora prisutna je u svim našim odjelima, počevši od kuhinje, preko ostatka restorana, odjela za marketing, te sve do mene osobno – zaključio je Vrdoljak.

 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0