“PROBLEMI SA PRONALASKOM MAJSTORA”: Radovi na sustavu tople vode u KBC-u Split počinju već sutra

Iz KBC-a objašnjavaju da su imali problema s pronalaskom majstora koji će doći raditi u bolnicu, s obzirom na to da se radi o bolnici koja zbrinjava covid-pacijente


Kako N1 doznaje od ravnatelja KBC-a Split Julija Meštrovića, na radovima vezanim uz sustav tople vode u covid-bolnici na Križinama, počet će se već sutra.


Naime, iako se radi o priči koja se stara gotovo godinu dana, bolnica Križine se renovirala, ali zbog covida renovacija nije dovršena. Iz KBC-a objašnjavaju da su imali problema s pronalaskom majstora koji će doći raditi u bolnicu, s obzirom na to da se radi o bolnici koja zbrinjava covid-pacijente.

Pacijent napustio KBC Split: “Ne mogu tu ostat jer se osjećam tako jadno”, odgovor iz bolnice: “Da je bilo pričekat koju minutu topla voda bi došla”

Podsjetimo, s obzirom na napise iz medija kako su pacijenti u KBC-u Split nezadovoljni jer na odjelima nema tople vode, to pitanje je postavljeno premijeru Plenkoviću na konferenciji za novinare.

“Ja vjerujem da će ravnatelj Meštrović riješiti ta pitanja tople vode, siguran sam u to, ne možete očekivati sad od mene da iz ove sobe rješavam pitanje tople vode u nekoj zdravstvenoj ustanovi”, poručio je Plenković.

Premijer Plenković reagirao na pitanje o splitskom pacijentu koji je napustio bolnicu: “Vjerujem da će ravnatelj KBC-a Split Julije Meštrović riješiti ta pitanja tople vode”

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
8
Hagić
1
Hmmm
2
Plač
3
Grrr
7
Molim?
1

1 KOMENTAR

  1. Hvala pacijentu koji je otišao na svoju ruku jer je očito UBRZAO proceduru. Da to u buduće ne bi bio model ponašanja…pretpostavljam da su odlučili (napokon) nešto poduzeti.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime