Priznao da kod sebe ima drogu, pa počeo bježati

32-godišnjak i 30-godišnjak su uhićeni, pružena im je liječnička pomoć, priikom koje su im utvrđene lakše tjelesne ozlijede

Jučer oko 17:20 sati na autocesti, odmorište Radošić, prometna policija je zaustavila vozilo kojim je upravljao 30-godišnjak, a u vozilu se nalazio i 32- godišnjak kao suvozač.


Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je da se isti nalaze u alkoholiziranom stanju, te je kod 30-godišnjaka izmjerena koncentracija alkohola u organizmu od 1,61 g/kg, a kod 32-godišnjaka 1,63 g/kg. Tijekom  postupanja policije 32-godišnjaka je istima dragovoljno predao  1,4 grama droge speed, te je nakon što je obaviješten da će biti priveden u službene prostorije počeo bježati i opirati se , radi čega su nad istim upotrijebljena sredstva prisile.

32- godišnjak je čitavo vrijeme unatoč izdanim upozorenjima  vrijeđao i omalovažavao policijske službenike. Policijski službenici su također primijenili sredstva prisile i prema 30-godišnjem vozaču kojeg je drugi policijski službenik spriječio u nasrtanju na policajca koji je postupao prema 32-godišnjaku.

32-godišnjak i 30-godišnjak su uhićeni, pružena im je liječnička pomoć, priikom koje su im utvrđene lakše tjelesne ozlijede.  Danas tijekom dana će uz optužne prijedloge  biti odvedeni na Prekršajni sud.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0