U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom osumnjičenim za dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom na štetu 41-godišnjaka i prijetnju na štetu 33-godišnjakinje.

Utvrđeno je da je osumnjičeni 19. svibnja oko 21.45 sati u Šibeniku, zbog narušenih obiteljskih odnosa, namjerno zapalio parkirani osobni automobil Citroen u vlasništvu 41-godišnjeg sestrinog supruga, čime je izazvao opasnost za živote ljudi i imovinu većeg opsega. Požar na vozilu je brzom intervencijom susjeda ugašen, a nastala šteta je procijenjena na oko 20.000 kuna.

Ovim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno i da je osumnjičeni i 18. svibnja oko 10.55 sati putem SMS poruke ozbiljno prijetio svojoj 33-godišnjoj sestri, što je kod nje izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime