PRIČE O SPARTI VOL. 72 Spartanko je zaista krenuo s radom i zahvalan je svakome tko će mu pomoći na tom putu

Počeli su me zvati i neke igraonice i vrtići...

Klaun Spartanko dobio je prve prilike za svoje nastupe van Sparte. Prvo je bio u osnovnoj školi Strožanac u Podstrani. Imao je nastup pred 250 djece. Sam je morao sat vremena sve uključiti, svima dati pažnju i sve dobro zabaviti.


Spartanko nije nikad nastupao pred tolikom publikom, nije mogao niti zamisliti koliko je to kad stane 250 djece ispred bine. U Lovrinog tate iz Sparte je posudio opremu tako da ima dobar zvuk i osmislio je program za svoj prvi javni nastup.

Ljubazne učiteljice iz Osnovne škole Strožanac su pripremile kavu i krafne te su bile prava podrška Spartanku u prvom nastupu. 250 djece, a svako dijete je dobilo više puta veliku peticu, sa svima sam uspio nešto napraviti i nešto im nacrtati na lice.

Moji trikovi su ih oduševili te smo jako puno plesali i odlično se zabavili. Učiteljice su bile sretne i rekle su da dogodine školski maskenbal ponovno vodi Spartanko. Zatim sam imao drugu gažu, ova je bila volonterska u centru Mir u Rudinama. Tamo su ljudi s poteškoćama i to sam rado podržao.

Zatim su krenuli pozivi oduševljenih roditelja iz Akademije Sparta kad su čuli da sam počeo raditi kao klaun. Počeli su me zvati i neke igraonice i vrtići.

Klaun Spartanko je zaista krenuo s radom i zahvalan je svakome tko će mu pomoći na tom putu.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime