PRIČE O SPARTI VOL. 70 Ovaj čovjek će biti zaslužan ako hokej u Splitu opstane

Nakon svake utakmice ostane u klubu još 2 sata i sto puta prevrti svaku situaciju

O pomoćnom treneru Ivanu Milošu mogao bi danima pričati, al ono što je važno istaknuti je da je u hokeju od kada hokej u Splitu postoji.


Kapetan je naše seniorske momčadi i ima gostovanja za Spartanac koliko i moja malenkost. Studiozno analizira igru svakog igrača i uvijek daje kritički osvrt što sve treba popraviti na treningu i utakmici. Ne pravi se najpametniji te sluša i druge trenere, ali i roditelje kad mu daju prijedlog. Odlično funkcionira s glavnim trenerom Marijanom i otvoreni su za sve savjete sa strane. To je odličan stav za napredak i za prve rezultate koji nas uskoro očekuju. Moram napomenuti da je 100% volonter.

Za djecu se daje i klub sto posto volonterski. Siguran sam da će trener Ivan ako hokej opstane u Splitu biti jedno od važnijih imena zaslužan za to. I sigurno jedan od bitnijih karika u stvaranju novih klubova i splitskog hokejskog saveza u što se i igra, kako bi se jače borili pred gradom. Nakon svake utakmice ostane u klubu još 2 sata i sto puta prevrti svaku situaciju.

Jako dobro poznaje svako dijete i dobro zna gdje koga staviti. Kad počne s glavnim trenerom uigravati akcije očekujte prve pehare. Ovu nedjelju je dao 5 sati za hokej i morao je voditi sam pionire Spartanca jer glavni trener opravdano nije mogao doći i djeca Spartanca su dala više golova nego u cijelom prvenstvu. Trener Marijan mu je sve omogućio.

Trener Ivan polako i strpljivo gradi svoje prve trenerske korake. Bravo!
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime