PRIČE O SPARTI VOL. 69 “Kad vidim sretnu i zadovoljnu djecu, ništa mi nije teško”

"Uskoro krećemo i s našim izletima čim malo zatopli, a u idućoj sezoni planiramo imati treninge na otvorenom i zatvorenom"

U Sparti uvijek pripremamo nešto novo za našu djecu i roditelje. Tako je zadnja promjena bila da smo napravili igraonicu da se djeca mogu malo poigrati prije treninga.


Također, roditelji koji imaju manju djecu, sada imaju gdje s mlađim djetetom dok je starije na treningu. Igraonica je besplatna, al roditelji sami čuvaju svoje dijete i igraju se s njime. Al stvar s kojom se posebno ponosimo je što smo djeci počeli povremeno dijeliti voće nakon treninga. Prvo je to bila cijeđena domaća naranča pa su u planu banane pa jabuke pa limunade, pa lubenice pa miks.

Dogovorio sam s roditeljima da ubace u kasicu malo donacije, i bitno da se troškovi pokriju. Ja imam volje miksati. Nije problem za jednu grupu, al kad ima puno grupa ima tu itekako posla. Ipak, nije mi ni najmanje teško.

Roditelje je oduševila ta ideja i troškovi prvog tjedna voća nakon treninga su se uspjeli pokriti. Čak su se neki roditelji ponudili i volontirati i guliti i rezati voće i pomoći oko svega. Kad vidim sretnu i zadovoljnu djecu i roditelje stvarno mi nije ništa teško. Sad nam djeca dođu na trening, malo se s roditeljima poigraju u igraonici, zatim imaju trening pa jedu voće pa idu doma. Nema gripe u Sparti.

Uskoro krećemo i s našim izletima čim malo zatopli, a u idućoj sezoni planiramo imati treninge na otvorenom i zatvorenom.

Stvaramo najbolji Sparta sustav za prve sportske korake koji su jako važni za razvijanje navika zdravog života.


Uz redovitu tjelovježbu tu su i zdrava prehrana te boravak u prirodi na otvorenom. Ono za što djetetu prenesemo ljubav, pratit će ga, kao odlični pomoćnici kroz čitav život.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime