PRIČE O SPARTI VOL. 67 U ovom modernom svijetu postoji nešto čega nikad ne može biti previše, a to je osmijeh

Sparta ima program verificiran od Agencije za odgoj i obrazovanje i od Ministarstva

Klaun Spartanko se odlučio vratiti na klaunsku scenu. Otišao je odmah nakon nekoliko nastupa zbog nedostatka vremena i opreme, ali čim je stavio stvari na svoje mjesto, sašio novo odijelo i naručio hrpu nove opreme za zabavljanje djece odlučio se vratiti na scenu kreativniji i u punom sjaju.  Bit će dostupan na rođendanima u Akademiji Sparta, ali i u dječjim vrtićima.


Klaun Spartanko pjeva, pleše, imitira, izvodi trikove, vodi interaktivne igre, žonglira, modelira balone itd. Iza klauna Spartanka krije se iskusni trener Nikola Barbarić koji je uže specijaliziran za treninge djece vrtićke dobi, koji je osnovao popularnu sportsku akademiju Sparta koja se bavi prvim sportskim koracima, višestrukim psihofizičkim razvojem, usmjeravanjem djece, identifikacijom talenata te organizacijom Spartanskih igara gdje djeca osvajaju zvjezdice kroz strukturirani program.

Sparta ima program verificiran od Agencije za odgoj i obrazovanje i od Ministarstva. Svi treneri su kineziolozi. Spartanko je završio stručni studij kondicijske pripreme i diplomski studij sportskog menadžmenta te razne edukacije za rad s djecom, a upisuje i studij za odgajatelja.

Stalna edukacija i stalni rad s djecom i ulaganje doveli su do toga da osmisli svoj klaunski show koji može ponuditi djeci i roditeljima. Kontakt klauna Spartanka je 0992922220. U ovom modernom svijetu, u kojem nam je sve dostupno, postoji nešto čega nikad ne može biti previše, a to je osmijeh.

Zato će klaun Spartanko postati najbolji prijatelj dobre rođendanske proslave vaše djece.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime