PRIČE O SPARTI VOL. 64 “Pokrećemo Spartin časopis. Šteta je što dan ima samo 24 sata”

- Slaganje tekstova i biranje fotografija je započelo, grafička priprema je u dogovoru, slijede nam samo finalni koraci realizacije. Nadamo se da će biti ubrzo, piše Nikola...

Mnogo puta smo pokušali pokrenuti Spartin časopis, ali nismo imali volontersku snagu u klubu. Odlučili smo probati još jednom, a motivaciju smo crpili iz predavanja i priča o Sparti te aktualnih zbivanja na mjesečnoj bazi kojih je bilo itekako.


Najavili smo sastanak, okupili prijatelje i predložili Spartin časopis. Eto ovaj put je stvarno šaka ljudi potvrdila dolazak. E pa idemo onda u realizaciju. Bitno da krenemo. Nismo znali puno o tome, ali smo okupili tim stručnjaka. Željeli smo da roditelji dobiju povratnu informaciju o svemu što se događa u klubu u kojem im djeca treniraju, željeli smo da svi koji nam dođu u goste, na bilo koji način, da znaju ponešto o mjestu na koje su došli, željeli smo i mi sami uživati čitajući o svemu što smo postigli i prošli.

Slaganje tekstova i biranje fotografija je započelo, grafička priprema je u dogovoru, slijede nam samo finalni koraci realizacije. Nadamo se da će biti ubrzo.

Šteta što dan ima samo dvadeseti četiri sata, ali što te veseli, nije teško…

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime