PRIČE O SPARTI VOL. 63 “Na mom prvom predavanju bilo je šest slušatelja. Bilo mi je dovoljno”

- Možda jednom budem imao deset slušatelja, piše Nikola u novoj Priči o Sparti

Počeo me zanimati i rad s roditeljima u klubu, pa smo odlučili uskoro započeti i s predavanjima za roditelje. Inspiraciju sam nalazio u kolumnama koje sam davno pisao o radu s djecom.


Moje prvo predavanje u životu je bilo vezano za sport koji treniram, a to je hokej na travi. Iduće predavanje će biti na temu sporta i djece, rana specijalizacija DA ili NE, s koliko godina krenuti na koji sport, prednosti višestrukog psihofizičkog razvoja itd. Bit ću vam iskren, nisam počeo držati predavanja jer mislim da znam sve o tome nego zato što sam htio naučiti sve o tome.

I tako bi podrobnije obradio svaku temu. Zamislio sam da bude totalno opuštena atmosfera, da roditelju cijelo vrijeme upadaju i dobacuju, da piju kavu dok slušaju moje predavanje, anegdote, razmišljanja i da svi zajedno podijelimo svoja razmišljanja. Jedno predavanje je iza mene. Imao sam šest slušatelja. Meni je bilo dovoljno.

Možda jednom budem imao deset slušatelja. Nisu mi bitne brojke. Radostan sam kad znam da svaki novi dan donosi jedan koračić naprijed u planini Spartinog rasta i razvoja.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime