To jutro, dok sam slagao rekvizite po klubu, upalila mi se lampica poviše glave. Došao sam na ideju da napravim malu oružarnicu u klubu za djecu i da nabavim sve što postoji od pješačkog oružja za djecu.

Nerfovi su mi nakon puški na laser izgledali kao odličan izbor jer kod lasera imamo infracrvene zrake, a kod nerfova imamo metke od pjene. Za svaki slučaj sam naručio i naočale za zaštitu očiju, mada to i nije toliko potrebno, ali opreza nikad dosta. Prvo sam kupio desetak pištolja i desetak puški te sam stavio ploče na zid na koje sam ih zavidao. Zatim sam naručio automatske nerfove na baterije, kad stisneš botun da kiša metaka leti prostorijom. Uzeo sam i još nekoliko poluautomatskih gdje se treba repetirati svaki put.

Bio sam u potrazi za snajperom te samostrijelom jer dok sam slagao tu priču čvrsto sam odlučio napraviti SPARTANSKI NERF VIŠEBOJ gdje će djeca morati savladati borbene i taktičke izmjene spremnika, pogoditi padajuću, pokretnu i statičnu metu, vježbati upade u prostorije i oslobađanje taoca, imati gađanje na 3, 6 i 10 metara.

Imati borbe timova, pobijediti svi zajedno trenera, naučiti pucati iz klečećeg, ležećeg i stojećeg položaja te proći spartanski poligon na vrijeme u punoj spartanskoj opremi. Svima koji su agresivni i naš VIŠEBOJ smatraju nasilnim, ulaz je zabranjen.

Svima koji ga shvaćaju kao dječju igru prilikom koje djeca mogu svladati puno psihomotoričkih vještina, ulaz je širom otvoren.
#SviSmoPobjedniciKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime