Hrvatska je u St.Gallenu odigrala prijateljsku utakmicu sa Švicarskom i nakon preokreta slavila s 2:1. Pogotke za Hrvatsku zabili su Josip Brekalo i Mario Pašalić, a za Švicarsku je zabio Mario Gavranović.

Prvi je pred novinare i kamere Nove TV izašao Mario Pašalić.

“Napokon da se i meni otvorilo u reprezentaciji, stvarno sam presretan. Falilo mi je da pokažem nešto u reprezentaciji nakon dobrih igara u klubu. Drago mi je što sam doprinio pobjedi i što smo prekinuli prokletstvo protiv Švicarske”, rekao je Pašalić pa dodao:

“Drago mi je da se širi krug reprezentativaca, dobro će to doći i njima i reprezentaciji. Izbornik nam je na poluvremenu rekao da stojimo čvrsto na terenu i da pazimo kad izlazimo u presing, tako smo i radili. Atmosfera je bila nevjerojatna, kao da smo doma igrali. Lijepo je u ovaj ciklus krenuti s pobjedom, sad idemo puni motiva i želje ispraviti neke stvari u Ligi nacija.”

Posljednji je izjavu dao izbornik Zlatko Dalić, prenosi Index.“Čestitam dečkima na pobjedi, hvala i navijačima koji su nas danas bodrili i bili većina na utakmici. Ovo nam je dobro došlo kao priprema za Švedsku i Francusku. U početku smo se malo tražili, nije im bilo lako, ali na kraju smo dobili utakmicu i neki igrači su pokazali da mogu biti u reprezentaciji”, rekao je Dalić pa dodao:

“Dobili smo širinu, ali treba se stalno dokazivati iz utakmice u utakmicu. Sad možda ne izgledamo najbolje, ali složit ćemo se. Drago mi je da smo navijačima poklonili ovu pobjedu. Popravili smo atmosferu i sad idemo dalje.”


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime