Preminuo kandidat pete sezone “Života na vagi”

Preminuo je u dobi od 48 godina od posljedica srčanog udara.

Duboko smo potreseni viješću o preranom odlasku Danijela Mihaljčića. Bio je dragi prijatelj, član tima i kandidat naše pete sezone projekta ‘Život na vagi’, objavio je RTL.


Danijel Mihaljčić bio je kandidat iz Zagreba, po zanimanju elektrotehničar, a ono što je kod sebe uvijek najradije isticao je to da je bio ponosni tata sina Marla i kćeri Mei te partner svoje zaručnice Matilde.

Velika strast bili su mu kiparstvo i slikanje, a profesionalno se bavio dizajnom interijera.

U ‘Život na vagi’ je ušao kako bi izgubio višak kilograma te dobio priliku ponovno letjeti avionom i putovati svijetom.

“Moje neostvarene želje su putovanja po svijetu, svoje projekte prezentirati u Americi… Naravno, da se vratim u top-formu i da se mogu voziti u tim avionima. A jedna od neostvarenih želja mi je vratiti se na Likovnu akademiju”, otkrio je tada.

Zbog zdravlja napustio ‘Život na vagi’

Nažalost, zbog zdravstvenog stanja i ozljede odlučio je izaći iz ‘Života na vagi’ te nastaviti nešto lakšim tempom prema svom cilju. Osim toga, svoju odluku o izlasku, kao pravi džentlmen, donio je u trenutku kad je njegov crveni tim trebao odlučiti hoće li jedna od dviju kolegica iz showa otići kući.

Gledatelji su ga imali prilike ponovno vidjeti u finalu ‘Života na vagi’ u prosincu kad je pokazao svoj napredak na putu k cilju.

“Bilo je jako lijepo, ali moram skinuti još kilograma. Moj je cilj doći do 110, 115 kilograma. Ma, bitno mi je zdravlje da normalno funkcioniram“, rekao je tad Danijel kojem je vaga pokazala 33,2 kilograma manje.Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
48
Grrr
6
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime