Preminuo istaknuti hrvatski boksač: Svladala ga je duga i teška bolest

Napustio nas je trostruki viceprvak Hrvatske u boksu


Hrvatski boksač Ivan Andrašić preminuo je noćas nakon duge i teške bolesti u 36 godini života, javio je Hrvatski boksački savez.


Andrašić je bio član Boksačkog kluba Nova Gradiška. Triput je bio viceprvak Hrvatske u teškoj kategoriji – 2008., 2009. i 2010. Od 2008. bio je i član seniorske reprezentacije.

Iako mu je prije tri godine dijagnosticirana teška bolest, nije posustajao i unatoč savjetima liječnika nastupio na Državnom prvenstvu Hrvatske i osvojio treće mjesto, piše RadioNG.hr.

Iza Ivana ostaje supruga Katarina i troje djece Elena, Ana i Gabrijel.

Od Andrašića su se preko društvenih mreža oprostili njegovi brojni prijatelji, ali i njegov klub BK Nova Gradiška na čijoj je Facebook stranici objavljeno da će Ivan biti sahranjen u utorak u 15 sati na groblju Adžamovci.

“Dragi prijatelji i članovi kluba, danas vam se obraćamo s tužnom viješću. Naš najveći boksač i prijatelj Ivan Andrašić preminuo je nakon duge borbe s karcinomom. Ovaj meč na žalost nije dobio kao što je to činio u boksačkim mečevima. Iskreno saučešće obitelji od cijelog kluba BK Nova Gradiška. Sahrana našeg Ivana bit će na groblju Adžamovci u utorak u 15 sati”, stajalo je na Facebook stranici BK Nova Gradiška.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
6
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime