Gradski vijećnik Ante Bradarić-Šljujo, pripadnik stranke MOST, priopćenjem se obratio javnosti vezano uz prekid održavanja gradske sjednice, poručivši da je riječ o jednostranoj odluci i pozvavši na zajednički rad. Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti i autentično:

Poštovani,

Interesna koalicija zbog vlastitih nesuglasica stavlja interes Grada na zadnje mjesto.

Jučer nakon završetka tematske sjednice je klub Mosta NL zatražio uz podršku kluba Pametno nastavak redovne sjednice jer sama tematska sjednica je krenula u 12 sati te je protekla s velikim brojem pauza i nije bilo razloga da se redovna ne počne održavati odmah jučer.
Nakon napuštanja sjednice od strane HGS, klub HDZ je nakon vijećničkih pitanja odbio nastaviti sjednicu jer su shvatili da nemaju većinu.
Danas saznajemo putem medija da gradska sjednica danas neće biti nastavljena što znači da vladajuća koalicija HDZ i HGS sama odlučila da se neće održati sjednica gradskog vijeća.

Pozivam kolege iz SDPa,Pametnog, HNS, kolege Zoričića(PG), Pauka (NZH), Blaževića (HSLS) da danas unatoč natpisima i najavama u medijama od strane vladajućih prisustvuju sjednici i da zajedno odradimo dnevni red jer dolaskom imamo kvorum koji je potreban za rad.

Građani grada Splita su nas odabrali da ih predstavljamo i donosimo odluke, a ne da igramo se igrica i radimo cirkus sa radom gradskog vijeća.
#gradborbevrijedan

S poštovanjem,
Ante Bradarić-Šljujo
Gradski vijećnik MOSTa NL u gradu SplituKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime