Na marginama ovogodišnjeg sastanka na vrhu Procesa Brdo-Brijuni u Tirani, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović održala je bilateralni sastanak s predsjednikom Republike Poljske Andrzejom Dudom.

Dvoje Predsjednika složilo se kako su bilateralni odnosi vrlo dobri, bez otvorenih pitanja i sve intenzivniji, pri čemu Hrvatska teži jačanju suradnje i boljoj koordinaciji između hrvatskih i poljskih stajališta o temama koje su od zajedničkog interesa, poput kohezijske politike i proširenja.

Predsjednici su razmijenili mišljenja i o sljedećem sastanku na vrhu Inicijative Triju mora u Ljubljani, izrazivši uvjerenje kako Srednja Europa može i treba postati okosnica sigurnosti EU-a i Europe, kao i općeg blagostanja.1 KOMENTAR

  1. TKO JE KOLINDA GRABAR ,KITAREVIĆ????
    NEIZABRANA NATPOLOVIČNOM VEĆINOM JE ,KOLINDA GRABAR,KITAOVIĆ KOJA SE IGRALA LEGALNE PREDSJEDNICE REPUBLIKE HRVATSKE !!!!PRAVA SRAMOTA .I JOŠ K’TOME STEPINČEVSKA KATOLIKINJA .ETO ,ŠTA SMO DOŽIVJELI MI ANTIFAŠISTIČKI,VEČINSKI ,NAJVEĆINSKIJI BROJ HRVATSKIH GRAĐANA.

    JE LI TO PREVAR A ILI PODVALA HRVATSKIM GRAĐANIMA ?????!!PA NE DOZVOLIMO TOJ POŠTOVANOJ ,ALI NEUKOJ GOSPOĐI ,DA SE IGRA ONIM ŠTO ONA NIJE DSOSTOJNA NI SPOSBNNA DA OBAVALJA, JER NJENO OBRAZOVANJEN JE V IŠE STJUARDESKO NEGO DRUŠTVENO-POLITČKO.TO JE ONA PRDECIRALA U OVOM SVOM ,VEĆ NA ISTEKU MANDATU, KOJE JE ODLUČUJEUĆE ZNANJE ZA TAKAV POLOŽAJ NA KOJI SE ONA KANDIDIRA.!!

    STOLOVANJE OVE POŠTOVANE ,ALI NAUKE DAME TREBA DA ZABRINJAVA OVU NACIJU, DA SE TAKVA , NEUKA I PO OČITOVANOM UVJERENJU STEPINČEVSKA KATOLKINJA ,PO OBRAZOVANOJ SVIJESTI STJUARDESA, NAŠLA NA POLOŽAJU PREDSJEDNICE JEDNE DRŽAVE , A KOJU U VALJANOM PROCENTU ,ONOM KOJI NAM TESTIRA VOLJU ROBOVSKIH GRAĐANA U KAPITALIZMU, B IRAJU UPRAVO TI ROBOVSKI GRAĐANI U NATPOLOVIČNOJ VEĆINI. ONA NIJE IZABARAN OD NATPOLOVIČENE VEĆINE PA PREMA TOME ,ONA JE NEUSTAVNA PREDSJEDNICA , JER JE DOBILA MANJE OD JEDNE POLOVICE VALJANIH GALASOVA DRŽAVLJANA KOJI BIRAJU TAKVU OSOBU NA TAKAV POLOŽAJ..OVO JE KONSTATCIJA NAS GRAĐANA AKO ZNAMO TUMAČITI USTAVNE ODREDBE KOJE NAM, SERVIRAJU UPRAVO ONE INSTUCIJE KOJE KREIRAJU LEGISLATIVU I EGZEKUTIVU JEDNE DRŽAVE ZA NAŠU UPOTREBU.. A OVA,POŠTOVANA, ALI DRUŠTVENO-POLITČKI NEUKA DAMA , JE IZABRANA ISPOD POLOVIČNOG IZLASKA GLASAĆA ,A I TAJ PROCENAT KOJI JE ZA NJU GLASOVAO SU GRAĐANI DIJASPORE I GRAĐANI DRUGIH SUSJEDNIH DRŽAVA GDJE SU HRVATI AUTOHTONI DRŽAVLJANI TIH DRUGIH DRŽAVA. PA TKO TO BIRA U IME NAS ?? U IME NAS KOJI SMO OVU DRŽAVU STVORILI U ANTIFAŠISTIČKOJ BORBI I SOCIJALISTIČKOJ REVOLUCIJI ,DRŽAVU U KOJOJ BORAVIMO ,DRŽAVU KOJU ČUVAMO ,BRANIMO ,UZDRŽAVAMO I ČINIMO JE KAO DRŽAVNU ZAJEDNICU. I UPRAVO OD TIH GRAĐANA ONA NIJE IZABRANA .

    PA TA,MOGLO BI SE REĆI, NELEGALNO IZABRANA DAMA SE IGRA POLITIČKIH ,DINARSKO USTAŠOIDNO-KATOLIČKIH DAVORIJA, U OZBILJNOJ DOMOVINI HRVATSKOG ANTIFAŠIZMA,KOJE BI TREBAO NAROD HRAVTSKI OSUDITI KAO IZDAJU OSNOVNIH USTAVNIH ODREDNICA I PRINCIPA , JER BI SVAKO DRUGAČIJE POSTUPANJE BILO IZDAJA ONIH SVIH ŽRTAVA IZ II SVJETSKOG RATA I POSTALI BI ZAROBLJENICI, USTAŠKO-STEPIČEVSKE BULUMENTE. PA OVO JE PRAVA SRAMOTA DA SE OVA DAMA,OBRAZOVANE SVIJESTI NA NIVOU STJUARDESE , POIGRAVA SA OVLASTIMA ZA KOJE NIJE SPOSOBNA DA SE NJIMA SLUŽI KAO AUTENTIČNA IZABRANICA, PA BI BILA PRAVA SRAMOTA OPET IZABRATI OVU POŠTOVANU DAMU KOJA NEMA DRUŠTVENO-POLITIČKO OBRAZOVANJE ZA BITI OSOBA PREDSJEDNICE JEDNE DRŽAVE ,MAKAR MANJE ILI MALE ,ALI SVAKA ZAJEDNICA ŽELI AKTIVNO ŽIVJETI DRUŠTVENI ŽIVOT SVIJETA ZBILJE, KOJI NAMEĆE VLADAJUĆI STUPANJ TEHNIKE I TEHNOLOGIJE.PA IMATI DRUŠTVENO-POLITIČKI SPOSOBNE VOĐE NA TIM POZICIJAMA JE UVIJEK NADA U PERSPEKTIVNIJI DRUŠTVENI RAZVOJ I U NJEMU ŽIVOT DOSTOJAN VREMENA I VLADJUĆE TEHNIKE I TEHNOLOGIJE KOJA OSIGURAVA, REKOA BI MARX ,CARSTVO SLOBODE U STVARALAŠTVU, A ONO JE APSOLUTNA GARANCIJA PERSPEKTIVNOG ŽIVLJNJA NA VIŠEM STUPNJU POIMANJA PRIRODE I SVIJETA KOJI NAS OKRUŽUJE.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime