PREDIVNA PRIČA SE NASTAVLJA Ekipa Splitskog kvarta: “Sićate li se naše akcije #zasadivrt? Pokrenuli smo građane, šalju nam fotke uređenih splitskih površina”

[FOTO] Splićani uređuju zapuštene površine. Pogledajte ovaj vrt

Građanska inicijativa “Splitski kvart” okuplja građane ovog grada koji ga istinski vole i koji žele mijenjati stvari nabolje. Kažu da njihov grad zaslužuje bolje te da je već odavno u stranputici iz koje se ne vidi izlaz!


“Dragi naši prijatelji, sićate li se naše akcije #zasadivrt koju smo pokrenuli sadnjom stabla na sportskom centru Baterije u kotaru Bačvice?

Tom smo prilikom izazvali Vas, naše sugrađane na uređenje zapuštenih i devastiranih površina u vašem kvartu i da nam isto ovjekovječite slikom… Eto pa slike su počele i pristizat u Inbox naše stranice.

P.S. Podilite dalje i šaljite nam slike svojih vrtova u komentarima”, napisali su na Facebook stranici Splitski kvart.

Mi vam prilažemo fotografije iz jednog vrta u Hercegovačkoj ulici. Izgleda da se pokrenula jedna lijepa priča iz Splita.


– Jedan momak je napravio kućicu za ptice. Odlučio se uključiti u ovu predivnu splitsku akciju – kazali su nam.Pogledajte ovaj predivni vrt o kojem se brinu stanari zgrada u kotaru Ravne Njive.

Doista predivno.

Moja reakcija na članak je...
Vau
50
Haha
2
Hagić
4
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime