PREDAVANJE ZA SENIORE Prava u sustavu socijalne skrbi

U 5 županija održat će se 10 javnih predavanja za starije osobe prilikom kojih će imati priliku dobiti pravni savjet

Predavanje „Prava u sustavu socijalne skrbi“ će održati Marina Elez Urlić, dipl. socijalna
radnica, u ponedjeljak, 9. travnja 2018. s početkom u 11 sati u dvorani Pučkog otvorenog učilišta Imotski, Ulica Ante Starčevića 7.


Predavanje organizira Udruga „MI“ – Split u sklopu projekta „Zaštita prava starijih osoba – promocija, informacija, edukacija“ u suradnji s udrugom Imotsko srce. Projekt je s provedbom započeo u studenom 2017., a cilj je podizanje kvalitete života starijih
osoba i njihova veća integriranost u lokalnu zajednicu. Provodi ga Udruga „MI“ – Split u partnerstvu s Udrugom socijalnih radnika Zadar i Nastavnim zavodom za javno zdravstvo
Splitsko-dalmatinske županije, uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj,
mlade i socijalnu politiku na području Splitsko-dalmatinske, Zadarske, Dubrovačko-neretvanske, Šibensko-kninske i Ličko-senjske županije.

U pet županija održat će se ukupno deset javnih predavanja za starije osobe prilikom kojih će imati priliku dobiti pravni savjet od strane savjetnice za pitanja starijih osoba Udruge „MI“ Split te poslušati predavanja stručnjaka iz područja prava, socijalne skrbi i zdravstva.

Također, u sklopu projekta bit će izrađena i objavljena online brošura o zaštiti prava starijih osoba, čiji će sadržaj biti temeljen na suradnji sa stručnjacima u skrbi za starije osobe, a sadržavati će također i kontakte relevantnih dionika na području provedbe projekta.

Sva pitanja koja starije osobe imaju, a tiču se kršenja i zaštite njihovih prava, slobodni
su uputiti na broj telefona 021/329-133 ili na e-mail adresu savjet@seniori.hr.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0