Ove subote, 26. siječnja, Grad Vrgorac organizira prosvjed za projekt spojne ceste i tunela Ravča-Drvenik. Okupljanje je u 10 sati na gradskom kolodvoru u Vrgorcu, a polazak prema Ravči je u 10:30. Prosvjed počinje u 11:00 na ulazu u Gospodarsku zonu Ravča na odvojku ceste prema Drveniku.

Uoči subotnjeg prosvjeda, poruku građanima poslao je gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić:

“U subotu neće biti običan prosvjed jer kada nepravda postane zakon onda otpor postane dužnost. Vrijeme je za radikalnije poteze da nas shvate ozbiljno. Zezaju nas na desetke godina. Mijenjale su se Vlade, a svak nas zeza. Obećanja bez pokrića.

Kako naš narod kaže: “zadnja rupa na svirali”. U subotu će biti opomena pred turističku sezonu. Naime, nakon prosvjeda zamolit ću sve nazočne da uđu s osobnim automobilima na autocestu A1 (čvor Ravča) i krenu prema Vrgorcu (cestarina 5 kn, udaljenost 10 km). Vozit ćemo minimalnom dopuštenom brzinom, a s obzirom na najave dolaska jako puno sudionika formirat će se kolona na autocesti prema čvoru Vrgorac koji je udaljen 10 km od čvora Ravča.

Ako i nakon ovog prosvjeda stanje ostane isto, ponovit ćemo sve u srcu turističke sezone samo tada nećemo voziti minimalnom dopuštenom brzinom” – poručio je Pranić.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime