Poznata Splićanka šokirana objavom na Facebooku: “Zgrožena sam ovakvom zloupotrebom i plasiranjem laži mojih tobožnjih izjava”

Već nekoliko dana društvenim mreža šire se neistinite informacije o navodnoj izjavi naše novinarke sportske redakcije HRT-a koja na taj način doživljava emocionalno zlostavljanje


Posljednjih tjedana svjedočimo o brojnim djevojkama i ženama koje su pokrenule val ispovijesti o zlostavljanju u cijeloj regiji. Jednu vrstu toga doživjela je i poznata Splićanka.


 

‘Zgrožena sam ovakvom zloupotrebom i plasiranjem laži mojih tobožnjih izjava. Želim da javnost zna da ovu ni sličnu krajnje ponižavajuće izjave nikada i nigdje nisam dala. Tako nešto graničilo bi s krajnjim neukusom i omalovažavanjem žena uopće i kluba koji se spominje. Za izjavu koju je objavila Facebook stranica reagirala sam odmah i upozorila autore. Tobožnja izjava skinuta je odmah, ali nažalost neki je i dalje prenose kao autentičnu’, rekla je za tportal ogorčena Mirta Šurjak.

‘Nažalost to je još jedan primjer što se sve u našem društvu dopušta na društvenim mrežama. I stoga ću zbog nanošene štete mojoj časti i ugledu biti prisiljena zatražiti pomoć od nadležnih institucija, koje će nadam se odraditi posao kako treba, kako se ovakve stvari ubuduće ne bi ni događale ni meni osobno ni ostalim ženama. I ovo je jedan od primjera koje sam doživjela, a koje potvrđuju svu istinitost spolne diskriminacije žena u našem društvu, a pogotovo onih izloženih javnosti’, dodala je.

 Moja reakcija na članak je...
Vau
5
Haha
18
Hagić
3
Hmmm
3
Plač
3
Grrr
4
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime