POVRATAK MORNARA POBJEDAMA Nada trijumfalno protiv Anđela iz Trnave

Nakon blijedih igara u utakmicama protiv Olimpije Karlovac, Apolla i Beograda, u subotu i nedjelju napokon odlična igra "mornara" iz Splita i povratak pobjedama

U subotu i nedjelju pred oko 250 gledatelja na Starom placu odigran je dvostruki program utakmicama Nade SSM i Anglesa iz Trnave.


Nakon blijedih igara u utakmicama protiv Olimpije Karlovac, Apolla i Beograda, u subotu i nedjelju napokon odlična igra “mornara” iz Splita i povratak pobjedama. Subota je donijela praznik bejzbola u Splitu i odlična igre obje momčadi. Gosti iz Slovačke su do 6. izmjene ravnopravno parirali splitskoj ekipi, te u pojedinim momentima prijetili uzimanjem vrijednih bodova Splita. Na sreću domaće ekipe, gosti su popustili u sedmoj izmjeni, kada je splitski napad sa nekoliko odličnih akcija došao do pobjedničkih bodova.

Prvi nastup je imao Greg Mosen, pojačanje iz Australije, koji je bacački odlično otvorio utakmicu i pokazao da će biti jedan od nositelja igre ovogodišnje Nadine ekipe. U završnici utakmice odlična igra Andrew Jonesa koji je obrambeno “zatvorio” utakmicu, uz nekoliko zaista odličnih napadačkih akcija Račića i Belinija.

U nedjelju odlična partija Matka Dabe, koji gostima iz Slovačke nije pružio šansu za niti jednu kvalitetnu napadačku akciju. Nakon toga je splitski napad s nekoliko odličnih akcija izmjena deklasirao slovačkog bacača Červenog i njegovu obranu, te je utakmica odlučena u samo pet izmjena rezultatom 15 naprema nula.

Mornarima slijedi gostovanje u Ljubljani kod Zajčkih slijedeći vikend, a 27. i 28.svibnja u goste dolazi Apollo iz Bratislave kada će se donositi odluka o drugoplasiranoj ekipi Interleuge uoči Play off-a.

Rezultati:
13.svibnja u 16.30 sati Stari plac Split, Nada SSM – Angels Trnava 13:7
14.svibnja u 11 sati Stari plac Split, Nada SSM -Angels Trnava 15:0
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0