Nakon što je uprava Dinama objavila da ide u rezanje primanja svih u klubu do 30. rujna došla im je odbijenica od stručnog stožera prve momčadi i igrača, no klub sa Maksimira je večeras objavio da je raskinuo ugovore sa pomoćnicima Nenada Bjelice.

Dinamo je u kratkom priopćenju objavio da članovi kluba više nisu Rene Poms, Nino Bule, Silvije Čavlina, Martin Mayer, Karlo Reinholz i Jasmin Osmanović svi od reda članovi stružnog stožera kojem je na čelu Nenad Bjelica.

Na rezanje plaće u Dinamu pristali su svi zaposlenici koji zarađuju više od 7500 kuna te igrači i treneri u B momčadi, a od igrača i trenera prve momčadi zatraženo je da se trajno odreknu trećine primanja u periodu do 30. rujna. Režu se i plaće u vodstvu kluba za 60 posto na razini cijele Uprave.

Nenad Bjelica, prema neslužbenim informacijama, zarađuje milijun i pol eura godišnje neto, a najskuplji igrači oko 800 tisuća eura.

Upravo zbog ovog podatka uprava kluba očito želi da Bjelica sam odstupi kako ne bi imali dodatnih troškova prilikom rastanka, no bilo kako bilo bit će ovo potres koji će promjeniti sliku kluba iz Maksimirske ulice.


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime