POTRES NA RUJEVICI Nakon debakla protiv Dinama potjerana četiri igrača

Novi trener Rijeke povukao je radikalne poteze nakon poraza od Dinama


Potezi koje je Simon Rožman najavio neposredno nakon poraza od Dinama danas su dobili imena i prezimena, Zoran Kvržić, Roberto Punčec, Petar Mamić i Lorenco Šimić udaljeni su iz prve momčadi Rijeke, dobit će svog trenera i do rješavanja statusa trenirat će odvojeno od momčadi!


Tako glasi štura informacija s Rujevice, bez nekih opsežnih obrazloženja, pišu sportske novosti. Nakon današnjeg sastanka klupske vrhuške spomenuti igrači pozvani su na razgovor (s Kvržićem je odrađeno telefonski budući da je s reprezentacijom) i priopćena im je klupska odluka.

Neki su, dakako, razočarani, navodno je bilo i teških riječi, što ne iznenađuje ako se zna da Punčec i Šimić nisu uopće igrali protiv Dinama, da je Kvržić odigrao samo prvo poluvrijeme, odnosno da je Mamiću ovo bio prvi nastup u HNL-u ove sezone. Doduše, to može značiti i da su na naplatu stigli i neki njihovi raniji prijestupi (Punčec je imao sukob s Kekom nakon kojeg je ipak amnestiran, Šimiću i Mamiću je bivši stožer prigovarao kako je slavio pogodak protiv Hajduka…), ali i da je stručni stožer odlučio udaljiti one koje je iz nekog razloga smatrao remetećim faktorima u svlačionici.

Budući da je Rožman nakon utakmice protiv Dinama najavio sankcije, a pritom istaknuo da nije razgovarao s ljudima iz klupskog vodstva, lako je zaključiti da je čelništvo Bijelih čvrsto stalo iza trenera i njegove odluke.

– Odlukom sportskog direktora Srećka Juričića, HNK Rijeka više ne računa na usluge igrača Roberta Punčeca, Petra Mamića i Lorenca Šimića. Iz prve momčadi je udaljen i Zoran Kvržić s kojim će se razgovor obaviti po njegovom povratku s reprezentativnih obveza. S obzirom da su svi spomenuti igrači ugovorno vezani s Klubom njihov status će se definirati tijekom zimskog prijelaznog roka – objavili su iz riječkog prvoligaša, a prenose sportske novosti.

Umjesto Kvržića, s kojim će klupsko vodstvo razgovarati po njegovom povratku s reprezentativne akcije, novim dokapetanom momčadi imenovan je Franko Andrijašević.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime