Vodstvo Hajduka s kompletnim osobljem odlučilo je evakuirati se sa svojeg stadiona na Poljudu.

Kao što je poznato prva će momčad na mini-pripreme od utorka do petka na Brač, u Postira, druga momčad će se skloniti na igralištu Omladinca u obližnjem Vranjicu, a što će biti s juniorima, kadetima i drugim sastavima iz akademije, gdje će oni trenirati nije poznato, ali će vjerojatno utočište potražiti na terenima Dalmatinca u blizini, gdje radi jedna škola nogometa, pišu Sportske novosti.

Na taj način ljudi iz Hajduka žele pokazati kako oni nemaju baš nikakve veze s organizacijom utakmice HrvatskaMađarska, tako da su svi zaposleni dobili tri dana slobodno.

U ovom trenutku otkako se saznalo o prijeporima oko sastavljanja popisa za počasne ulaznice na svečanoj tribini stadiona, posebno je pitanje, baš intrigantno, hoće li bilo tko od vodstva i članova Nadzornog odbora uopće doći na utakmicu naše reprezentacije, makar kao obični gledatelji.

To je preteško pitanje, kao što je neizvjesno hoće li u hotelu Pastura u četvrtak navečer igrači Hajduka zajednički gledati izravni televizijski prijenos iz Splita, ili će možda trener Damir Burić baš u večernjim satima odrediti termin za neki trening, odnosno igračima dati slobodno da eventualno u svojim sobama prate prijenos.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime