POTPISAO UGOVOR Stipe Biuk Hajdukov do 2026. godine

Službeno je


Talentirani osamnaestogodišnji krilni napadač Stipe Biuk danas je stavio potpis na profesionalni ugovor s Hajdukom do 2026. godine. Kao kapetan predvodio je juniorsku momčad Bijelih koja je vodeća na ljestvici u prvom dijelu sezone, a Stipe je bio jedan od najistaknutijih pojedinaca. Zahvaljujući svojim dobrim predstavama pozvan je na zimske pripreme s prvom momčadi, zajedno s Marinom Ljubičićem. Redoviti je član svih mlađih uzrasnih kategorija reprezentacije Hrvatske.


– Izrazito nam je drago da smo potpisali dugogodišnji ugovor s jednim od najtalentiranijih igrača iz naše Akademije i samim time pokazali smjer Kluba kojeg smo nebrojeno puta komunicirali. Radi se o izrazito kvalitetnom profilu krilnog napadača koji je na toj poziciji najkvalitetniji igrač iz naše Akademije gledajući duži vremenski period u prethodnim i narednim uzrasnim kategorijama, a koji bi u jako skorom vremenu trebao postati standardni član seniorske momčadi – poručio je sportski direktor Bijelih Mindaugas Nikoličius nakon potpisa ugovora te dodao:

– Drago nam je da je Stipe na Braču prošao pripreme s prvom momčadi i vjerujemo da će mu to pomoći u njegovom budućem razvoju, ali i da će mu to donijeti više samopouzdanja i vjeru u svoju kvalitetu. Zasigurno će ovako mladom igraču biti potreban proces prilagodbe na seniorsku razinu nogometa. U tom procesu nužno je strpljenje kod njegovih grešaka u igri i sazrijevanju, ciljani i planirani ulasci u igru i s vremenom dobijanje veće minutaže i povjerenja. Sretni smo zbog činjenice da imamo još jednog iznimno talentiranog nogometaša u našem Klubu od kojeg očekujemo da će ostaviti veliki trag. Na kraju bih se zahvalio Stipi, njegovom ocu Robertu i agentu, gospodinu Mujičiću što su ipak izabrali najprirodniji put za Stipu i njegovu karijeru – zaključio je čelni čovjek struke Hajduka.

Nije bilo teško primijetiti koliko potpis profesionalnog ugovora znači mladom Biuku.

– Sretan sam i zadovoljan sam zbog produženja ugovora. Poseban motiv mi je bio odlazak na pripreme s prvom momčadi, a potpis s Klubom u kojemu sam odrastao će mi biti dodatan motiv za daljnje dokazivanje. Sretan sam jer je Klub pokazao da računa na mene, a ja ću to povjerenje vratiti na najbolji mogući način, pristupom, igrama i golovima na terenu. Hvala svim trenerima i ljudima u Klubu koji su sudjelovali u mom dosadašnjem putu i razvoju.

  

Moja reakcija na članak je...
Vau
4
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime