Potpisana suradnja između Udruge Glas poduzetnika i OK Ribola Kaštela

Ova partnerska suradnja će svakako doprinijeti i dugoročnoj financijskoj održivosti kaštelanskog kluba i daljnjim aktivnostima projekta Klub 1000


 Nova partnerska suradnja potpisana je između Udruge Glas poduzetnika i OK Ribola Kaštela. Ovo je prvi slučaj suradnje Udruge Glas poduzetnika s nekim sportskim klubom.


OK Ribola Kaštela je prije nekoliko mjeseci pokrenuo donatorski projekt Klub 1000 čiji je cilj okupiti do 1000 tvrtki koji bi svojim donacijama pomogli da se klub financijski održi, budući da su prihodi od sponzora pali za više od 50 %, a istu ili sličnu sudbinu doživjela je skoro čitava sportska zajednica. Tim projektom se htjelo ukazati na problem s kojim se sport u cjelini susreo u vrijeme krize, stoga je ovaj tip suradnje korak naprijed i za sport i za poduzetništvo.

– S velikim zadovoljstvom smo sklopili partnerstvo s odbojkaškim klubom Ribola Kaštela, kao prvim klubom u Hrvatskoj s kojim je Udruga Glas poduzetnika započela suradnju. Kao sedmerostruki prvaci Hrvatske u posljednjih 10 godina, smatram da su pravi pokazatelj kako se trudom i radom može doći do izvrsnih rezultata, a mi upravo tome stremimo u svim segmentima društva, kazao je Marko Slišković, član vodstva UGP-a i regionalni voditelj UGP splitskog ureda.

UGP nije isključivo usmjeren na poboljšanje poduzetničke klime, već i na ostale segmente društva.

– Mnogi misle kako je UGP usmjeren isključivo na poduzetništvo, ali to nije točno. Naši postulati više rada, manji porezi, više pravde i digitalizacija se odnose i na društvo u cjelini, a OK Ribola Kaštela njeguje iste vrijednosti po tom pitanju kao i mi. Komunikacija kluba na društvenim mrežama sa simpatizerima, inovativan pristup u pronalasku sponzora te najvažnije, ulaganje u razvoj mladih sportaša koji su temelj hrvatske budućnosti, upravo idu u smjeru koji mi u Udruzi Glas poduzetnika nazivamo „Hrvatska 2.0“ – rekao je Marko Slišković, član vodstva UGP-a i regionalni voditelj UGP ureda Split.

Ova partnerska suradnja će svakako doprinijeti i dugoročnoj financijskoj održivosti kaštelanskog kluba i daljnjim aktivnostima projekta Klub 1000.– Ovo je za nas velika čast i zadovoljstvo. Već smo u 3. mjesecu počeli s dugoročnom strategijom razvoja kluba, gdje smo pomlađivanjem ekipe i ulaganjem u omladinsku školu pokazali smjer u kojem idemo. Međutim vodili smo računa i o drugim segmentima te smo se okrenuli promociji kluba i suradnji s poduzetnicima, koji su zapravo vrlo važan segment za razvoj sporta ali i društva u cjelini, kazao je trener i voditelj sportskog odjela Ivan Rančić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
3
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime