Sjedili smo u kafiću. Dotrčao nam je čovjek i pitao koji je broj od Hitne. Rekao je da je njegov bratić izboden nožem, rekao je čitatelj 24 sata, koji se u subotu oko 21:30 sati zatekao u kafiću u Dalmatinskoj ulici.

Kaže da je pričao i s ranjenim muškarcem koji mu je objasnio da je bio sa psom i da je netko izašao u haustoru i napao ga.

– Ranjeni je imao ručnik ispod rebra s lijeve strane. Sjedio je u autu i mazio psa. Djelovao je mirno i prisebno, prisebnije nego muškarac koji nas je tražio broj Hitne. Nakon ranjavanja nazvao je bratića i rekao: ‘Dođi hitno po mene, moram u bolnicu’. Nesretni čovjek od šoka se ni broja nije mogao sjetiti – ispričao je čitatelj.

Ozlijeđenog muškarca odvezla je Hitna, a 49-godišnjaka, za kojega sumnjaju da je odgovoran za napad, policija je izvela iz jednog stana u Dalmatinskoj i odvela. Haustor je bio pun krvi.

Iz zagrebačke policije potvrdili su dojavu o pokušaju ubojstva u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu sinoć oko 21:30 sati. Nakon verbalnog sukoba osumnjičeni 49-godišnjak je oštrim predmetom teško ozlijedio 41-godišnjaka, pišu 24 sata.

Hitna pomoć prevezla je ozlijeđenog muškarca u KB Merkur, a osumnjičeni je uhićen i doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje zbog pokušaja ubojstva.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime