Posljednju utakmicu sezone Hajduk igra danas protiv Slaven Belupa

Bijeli danas u 18 sati gostuju u Koprivnici

Hajduk danas igra posljednju utakmicu ove sezone. Bijeli idu u goste Slaven Belupu u Koprivnicu, a utakmica se u igra u 18 sati.


Carrillo u ovoj utakmici neće imati 5 igrača ma raspolaganju. Nižić, Vlašić i Tudor su s reprezentacijom otišli u SAD na utakmicu s Meksikom, dok su Savvas i Terzijev ozlijeđeni.
Strateg Bijelih tako se odlučio za ovih 18 igrača: 1 Dante Stipica, 3 Josip Kvesić, 4 Petar Bosančić, 5 Hamza Barry, 6 Jefferson, 7 Ivan Prtajin, 9 Márkó Futács, 11 Franck Ohandza, 13 Ivo Grbić, 16 Tonio Teklić, 18 Zvonimir Kožulj, 21 Robert Jandrek, 22 Ahmed Said Said, 26 Toma Bašić, 27 Hysen Memolla, 34 Ardian Ismajli, 44 Marko Ćosić i 50 Ante Erceg.

S obzirom na izostanak Terzijev i Nižića danas bi mogli vidjeti stoperski par Bosančić i Ismajili u akciji ili pak Ćosić na stoperu, a Ismajili na desnom beku s obzirom na izostanak i Tudora. Prvih 11 teško je pogoditi u ovoj situaciji, a trener je dao najbolji odgovor na pitanje slaganja momčadi: “Siguran sam da će na terenu biti 11 igrača”.

U zadnjoj utakmici sezone Hajduk ne može dalje od trećeg mjesta, a Futacs ima priliku potvrditi titulu najboljeg strijelca lige.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0