Posebna regulacija prometa za vrijeme utakmice RNK Split – NK Osijek

Sutra će se s početkom u 20 sati na nogometnom stadionu Park mladeži, odigrati utakmica između RNK Split i NK Osijek

Sutra će se s početkom u 20 sati na nogometnom stadionu Park mladeži, odigrati utakmica između RNK Split i NK Osijek. Iz PU splitsko – dalmatinske javljaju da će se na dan odigravanja utakmice, od 18 sati, uspostaviti blokada prometa kod ulaza u parkiralište Parka mladeži iz ulice Hrvatske mornarice i kod ulaza u parkiralište BIS-a u ulici Put Brodarice, osim za vozila policije i vozila s propusnicom.


Također napominju da će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, policija vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice.

Iz policije podjećaju građane na zabranjene radnje u i oko stadiona na dan utakmice.

– zabranjeno je unošenje pirotehničkih sredstava na stadion i njihovo korištenje
posjetiteljima i drugim osobama koje se kreću prema stadionu zabranjeno je nošenje oružja ili predmeta za ozljeđivanje, alkoholnih pića i drugih pića koja se nalaze u staklenim i plastičnim bocama, odnosno tetrapak ambalaži
– nije dozvoljeno ni unošenje kišobrana, upaljača, plastičnih boca i drugih tvrdih predmeta, torba i ruksaka na stadion
– zastave ne nositi na drvenim ili metalnim štapovima, jer unos takvih štapova neće biti dozvoljen (na stadion se mogu unijeti plastični šuplji štapovi, dužine do 1 m).

Splitska policija moli građane da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika u prometu i na stadionu, kako bi nogometna utakmica protekla bez izgreda.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0